Samen met papa, mama, opa of oma lekker gymmen!

Een aanbod van de vereniging BAS gymnastiek dat speciaal is bedoeld voor de peuter van 1½ tot 4 jaar, die samen met papa en mama of opa en oma, lekker wil gymmen in een ‘echte’ gymzaal.

Peuters zijn volop in beweging: rollen, kruipen, klimmen, klauteren de eerste stappen en al gauw wordt het rennen. Lang niet overal is daar voldoende ruimte voor. Wat zou dan leuker zijn dan heerlijk je gang te kunnen gaan in zo’n grote gymzaal.

De opvoeders spelen een grote rol tijdens de lessen. Zij stimuleren en begeleiden hun kind om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Naast het klimmen, klauteren, balanceren, hangen en rollen komen er ook nog andere dingen bij, zoals het zingen in een kring en spelletjes doen. Samen bewegen zal het contact tussen u en uw kind alleen maar verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven.  Daarnaast is peutergym gewoon ook heel gezellig voor kinderen en ouders (of andere verzorgers).

Als het u leuk lijkt, bent u altijd van harte welkom om samen met uw kind lekker mee te gymmen! Wanneer? Iedere donderdagmiddag van 14.15 tot 15.00.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van de begeleiders of kijk op de website.