Vacatures

Zonder enthousiaste vrijwilligers kan onze club niet bestaan!  We zijn dus op zoek naar JOU! 

Er zijn verschillende functies waar onze vereniging enthousiaste mensen voor zoekt, je vindt de vacatures op de onderliggende drie pagina’s. 

  • Vacature freerun-train(st)er 
  • Bestuur: algemeen lid
  • Sponsorcommissie

Vacature freerun-train(st)er 
In samenspraak met het bestuur is deze les in september 2017 gestart om te bekijken of hier animo voor is (geïnspireerd door optreden bij de uitvoering). Gelukkig is dat het geval en gaan we naar een definitieve oplossing zoeken voor begeleiding Free-running. De invulling zien we graag vanaf januari 2019!

Vacature
Voor onze free-run les op de donderdag zijn wij per direct of zo spoedig mogelijk
(in overleg) op zoek naar een nieuwe free run-train(st)er met ervaring die zin heeft
om een groep van ca. 15 enthousiaste kinderen tussen de 6 en 14 jaar
freerun-skills bij te brengen. De les wordt elke donderdag gegeven in de gymzaal
aan de sportlaan in Biddinghuizen van 17.20 uur tot 18.15 uur. Per 1 november 2018 wordt de les gesplitst in 2 lesuren: van 16.45-17.30 uur (6 t/m 9 jarigen) en 17.30-18.15 uur voor de freerunners vanaf 10 jaar. 

Over BAS Gymnastiek
BAS Gymnastiek is een gymvereniging in Biddinghuizen en heeft ongeveer 175 leden. Ons lesaanbod bestaat uit peuter &kleutergym, reguliere gymlessen, turnlessen en conditiegym en is sinds dit seizoen uitgebreid met freerunning (www.basgymnastiek.nl).

De functie & eisen
We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) in het bezit van een diploma gymleider 3 of een diploma Freerunning Assistentenleider 2 of Freerunning leider 3. Het volgen van een cursus bij de KNGU behoort tot de mogelijkheden. Een VOG (verklaring omtrent gedrag) hoort bij de procedure. Voor de functie is het natuurlijk belangrijk dat je communicatief en sociaal vaardig bent, daarnaast vul je op een creatieve manier de wekelijkse freerunles in. Ga jij graag met kinderen om en vind je het leuk om de kinderen op professionele & vakkundige wijze de freerunsport bij te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
We bespreken graag de mogelijkheden met jou! Mail je CV en je motivatie naar onze voorzitter Jolanda van Dekken (voorzitter@basgymnastiek.nl), tel: 06-15344335.