Verenigingsdag 23 april

Op zaterdag 23 april organiseren wij een verenigingsmiddag in de sportzaal van De Binding. Er zijn dan open lessen en demonstraties van de selectieleden. De open lessen zijn voor zowel de leden als de niet-leden. Zo kan iedereen zien hoe leuk gym en freerunnen is en dit zelf natuurlijk proberen. Kom lekker gymmen of freerunnen en neem gerust je vrienden en vriendinnen mee. De ouders mogen die middag de hele les vanaf de tribune volgen.

Het programma is als volgt:

13.00 – 13.45 uurGymles peuters en kleuters (vanaf 2 jaar)
14.00 uurDemonstratie turnselectie
14.30 – 15.15 uurGymles vanaf groep 3
15.30 uurDemonstratie turnselectie
16.00 – 16.45 uurFreerunnen (vanaf 6 jaar)
Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland en Sportservice Flevoland

Aanpassing contributie

Zoals besproken in de Ledenvergadering op 21 maart, zijn wij genoodzaakt een aanpassing te doen op de contributie. Door de kostenverhoging van de zaalhuur en de bondscontributie zullen we de contributie moeten verhogen om een financieel gezonde vereniging te blijven. De precieze prijzen zijn te vinden onder het kopje vereniging -> lesaanbod of door te klikken op deze link: https://www.basgymnastiek.nl/vereniging/lesaanbod

Actie ‘Schone Randmeren’ van IVN Flevoland

Vandaag met een aantal toppers meegedaan met de actie ‘Schone Randmeren’ van IVN Flevoland/IVN-afdeling Gemeente Dronten. Het strand bij Beachclub NU is door ons opgeruimd. Veel blik- en glaswerk gevonden, maar ook ander afval dat niet in de natuur hoort. Meiden (en ouders), fijn dat jullie wilden helpen. Brengt ons als vereniging weer een stapje dichterbij de aanschaf van een airtrack.

Extra les peuter- en kleutergym dinsdag 22 februari

De afgelopen 2 weken zijn de peuter- en kleuterlessen vervallen, omdat we helaas geen vervanger konden vinden voor juf Johanna. Gelukkig kan zij weer les geven. Vandaar dat we eenmalig een extra peuter- en kleutergymles hebben ingepland op dinsdag 22 februari van 13.00-14.00 uur.

Normaal vervallen alle lessen in de vakanties, voor de peuters en kleuters maken we deze vakantie een uitzondering. We hebben de hele zaal gehuurd en de peuters en de kleuters zullen samen gymmen. Juf Johanna heeft er zin in, hopelijk de peuters en kleuters ook. Tot dan!