Lid worden & wijzigingen/opzeggen

Heb je belangstelling voor een of meerdere lessen? Kom gerust eens kijken of doe een les mee! De gymlessen worden gegeven in de Binding (naast de scholen) in Biddinghuizen.

Lid worden?
Wil je je lid worden? Doe dit via dit online inschrijfformulier. of ga naar www.basgymnastiek.nl/inschrijven

Wijzigingen 
Wil je een wijziging doorgeven, omdat je bijvoorbeeld verhuisd bent of een extra les wilt volgen? Stuur dan het ingevulde wijzigingsformulier per e-mail naar ledenadministratie@basgymnastiek.nl of per post naar
BAS Gymnastiek Ledenadministratie
p/a Landauer 30
8256 DL te Biddinghuizen

Opzeggen
Wil je je lidmaatschap opzeggen? Vul dan het opzegformulier in. Op het tweede blad staat hoe je je lidmaatschap kunt opzeggen.  Houd er rekening mee dat er een maand opzegtermijn van toepassing is. De opzegging stuur je dan per e-mail naar ledenadministratie@basgymnastiek.nl of per post naar onze ledenadministratie
BAS Gymnastiek Ledenadministratie
p/a Landauer 30
8256 DL te Biddinghuizen

 

Contributie per 1 september 2021
De kosten voor de lessen staan in dit overzicht. Wordt u lid? Dan betaalt u eenmalig ook inschrijfgeld: voor junioren betaalt u € 7,50 en voor senioren € 10,00.  Naast de maandelijkse contributie betaalt u ook een bedrag voor de bondscontributie. De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) bepaalt jaarlijks de te betalen jaarbondscontributie, voor 2021 is dit vastgesteld op € 23,20 voor junioren en € 28,60 voor de senioren. De bondscontributie innen we maandelijks, samen met de contributie. De nieuwe maandcontributie is als volgt:

Junioren tot 16 jaar Maandcontributie incl. bondscontributie    
Peutergym € 11,70    
1 uur les € 13,70    
2 uur les € 25,40    
3 uur of meer les € 35,50    
       
Senioren vanaf 16 jaar en ouder Maandcontributie incl. bondscontributie    
1 uur les € 17,25    
2 uur les € 32,00    
3 uur les € 36,55    

Vragen?

Stuur gerust een e-mail naar info@basgymnastiek.nl. We vertellen je graag meer over de verschillende lessen bij onze vereniging.