Ouder-en kindgym: hoe ziet de les eruit?

collage-2016-10-27-21_22_41Inmiddels is ouder- en kindgym en kleutergym al niet meer weg te denken uit het lesaanbod van BAS Gymnastiek. Deze lessen zijn pas twee maanden gelden van start gegaan, maar is er geen gebrek aan enthousiasme van Ilse en de bezoekers. Tijd voor een korte update!

Ilse vertelt trots over het thema van de lessen van Ouder- en Kindgym de komende weken: “Aankomende weken zal het thema pietengym zijn.” De lessen sluiten daarmee mooi aan op de leuke tijd die nu komt. Ilse vervolgt: ” Elke week probeer ik om uitdagende, spannende, maar ook leuke toestellen op te stellen. Op die manier kunnen de kinderen op verschillende manieren leren te bewegen. Naast de oefeningen op de toestellen, wordt er ook gedanst en gezongen. Kortom: een hoop gezelligheid voor de ouder én het kind, maar ook echt  quality-time voor beiden” besluit Ilse.

Nieuwsgierig?
Kom gerust een keer kijken, of nog liever meedoen! De lessen ouder- en kindgym zijn elke donderdagmiddag van 14.15-15.00 uur in de gymzaal (Sportlaan) naast het zwembad. Meer weten over het lesaanbod? Op de site van BAS Gymnastiek leest u welke lessen er nog meer gegeven worden (zoals kleutergym of de reguliere gymlessen).