Rabobank Clubkas Campagne gaat van start

social-mediabeeldRabobank Clubkas Campagne: Spek de clubkas van BAS Gymnastiek!

Beste leden van BAS Gymnastiek,

BAS Gymnastiek doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en daar hebben wij uw hulp voor nodig. De Rabobank start in november met de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen daar als vereniging aan mee. Bankiert u bij de Rabobank & bent u lid van de Rabobank Flevoland? Dan kunt u op een simpele manier ons helpen!

Om te kunnen stemmen moet u ook lid zijn van Rabobank Flevoland. Bent u (nog) geen lid? In deze uitleg leest u hoe u dat regelt (voor 1 november 2016), maar ook wat de actie inhoudt.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
De leden van Rabobank Flevoland mogen via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst van Rabobank Flevoland verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van Rabobank Flevoland. Totaal is er EUR 40.000 te verdelen over de verschillende verenigingen in deze regio die zich hebben ingeschreven. Natuurlijk hopen wij een mooi aandeel te ontvangen. Alle beetjes helpen tenslotte.

Waarom doet BAS Gymnastiek mee?
Wij willen in juli 2017 een uitvoering met al onze eigen leden uitvoeren. Het bedrag wat we met deze actie ophalen wordt voor de uitvoering gebruikt. U kunt daarbij helpen! Kleine moeite, groot plezier! Familie, vrienden, kennissen die lid zijn van Rabobank Flevoland kunnen stemmen. Schakel zoveel mogelijk mensen in om BAS Gymnastiek te steunen!

Hoe werkt het?
De stemperiode loopt van 22 november tot en met 4 december 2016. Leden van Rabobank Flevoland ontvangen hiervoor via de Rabobank begin november per post een stemkaart, waarmee 5 stemmen online uitgebracht kunnen worden (maximaal 2 per vereniging).  Op woensdag 14 december 2016 tijdens de grote finale avond maakt de Rabobank bekend wie de grote winnaars zijn van deze Rabobank Clubkas Campagne en hoe het geld verdeeld wordt onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen.

Wilt u stemmen op BAS Gymnastiek? Dit moet u doen!

  • Controleer of u lid bent van de Rabobank Flevoland. Klant zijn bij de Rabobank betekent namelijk niet automatisch dat u ook lid bent. U kunt dit zelf nakijken in Rabobank Internetbankieren onder ‘Uw gegevens’ op de onderste regel. Bij vragen kunt u contact opnemen met Rabobank Flevoland.
  • Geen lid? Meldt u dan aan voor 1 november 2016 via de site van Rabobank Flevoland via deze link (www.rabobank.nl/lokale-bank/flevoland/lidmaatschap)
  • Half november ontvangt u als lid van Rabobank Flevoland per post een persoonlijke stemkaart. Daarmee kunt u online stemmen op onze vereniging.
  • Stem op BAS Gymnastiek vanaf 22 november, maar uiterlijk 4 december 2016. Elke stem is geld voor de club!

Help ons mee een mooi bedrag binnen te halen!
Wij hopen dat u BAS Gymnastiek een warm hart toedraagt en dat u op ons stemt! Hebt u nog vragen over deze actie? Stuur ons dan een e-mail op info@basgymnastiek.nl .
Meer informatie over de actie zelf is te vinden op de site van de Rabobank Flevoland.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte over het verloop van deze actie!