Fantastische opbrengst Sinterklaasactie

Afgelopen maand hebben de jeugdleden van BAS Gymnastiek hun best gedaan om de jaarlijkse Sinterklaasactie in samenwerking met onze dorpsbakker Tietema tot een groot succes te laten worden. Er is dit jaar heel goed verkocht met een mooie opbrengst. Veel familie, buren en vrienden/kennissen van onze leden hebben flink gekocht en konden daarmee afgelopen week, in de aanloop naar het heerlijke avondje, volop genieten de heerlijke ambachtelijke speculaasjes, speculaastaartjes of zachte speculaasbrok. 

Dankzij de weer zeer prettig verlopen goede samenwerking met Tietema is deze actie mogelijk gemaakt. Speciale dank dus voor Michel Tietema & de bakkerij, maar ook voor onze activiteitencommissie, die de actie elk jaar weer co√∂rdineren en ervoor zorgen dat alle verkochte spullen in de juiste hoeveelheden bij de leden terechtkomt. Ook voor de leden en een ieder die wat gekocht heeft: ontzettend bedankt; zonder jullie was de actie niet zo’n groot succes geweest!

Met dit geld en het geld wat we al eerder zelf gespaard hebben met onder andere de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne kunnen we nu inderdaad de soft-top-balk aanschaffen, een balk waar alle leden veel plezier van zullen hebben!