BDE Personeelsdiensten & Christiaanse Administraties sponsoren trainingspakken

De selectie van BAS Gymnastiek heeft gisteren de nieuwe traningspakken & polo’s in ontvangst genomen. Dankzij de sponsoring van BDE Personeelsdiensten en Christiaanse Administraties zijn er nieuwe trainingspakken aangeschaft. Gisteren heeft de bijna voltallige selectie de trainingspakken in ontvangst genomen. 

Jolanda van Dekken-Christiaanse, eigenaresse van Christiaanse Administraties (links op de foto) en Brigitte Ender, eigenaresse van BDE Personeeldiensten (rechts op de foto) zijn we, als BAS Gymnastiek, daarom erg dankbaar voor deze gulle gift en het feit dat zij onze vereniging een warm hart toedragen. Beide dames konden daarom ook niet ontbreken op de foto! Daarnaast willen we Richard Nitters bedanken voor het maken van deze prachtige foto!

BDE Personeelsdiensten is gevestigd in Dronten en is een kleine professionele organisatie. Door korte lijnen zijn zij in staat om snel een dienstverlening aan te bieden die geheel is afgestemd op uw wensen. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uitzendingen, werving & selectie en payrolling/salarisadministratie.

Christiaanse Administratie is gevestigd in Biddinghuizen en kunt u inschakelen voor het opmaken van uw jaarrekening, belastingaangiftes (particulier en zakelijk), maar is ook inzetbaar als interim-controller.