De lessen starten weer: Peuter- en Kleutergym, maar ook Freerunning!

Nieuw seizoen met Peuter- en Kleutergym, maar ook Freerunning!
Vanaf 4 september start het nieuwe seizoen weer: er kan weer volop gesport worden. Nu met nóg meer keuze. Vorige week melden we natuurlijk al dat we op donderdag 7 september weer starten met de lessen Peuter en Kleutergym.

Maar er is nog meer goed nieuws over uitbreiding van het lesaanbod: vanaf donderdag 7 september geeft Diane nu ook een les Freerunning!. Na de vele enthousiaste reacties van deelnemers en toeschouwers op de Freerun-act van de jongens tijdens de uitvoering starten we in het nieuwe seizoen dan ook graag met deze les.

Freerunning: Wat, wanneer, waar en voor wie?
Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels.  Freerunning = vrijheid, springen, klimmen en salto’s maken! Deze les wordt wekelijks gegeven door Diane in de gymzaal in de Sportlaan en wel vanaf donderdag 7 september van 17:20 uur tot 18:15 uur.  Zowel meiden als jongens zijn welkom, er is wel een minimumleeftijd, namelijk 6  jaar.  Leuk als je meedoet!

Peuter-Kleutergym start weer
Johanna Blaauw uit Elburg gaat deze twee lessen Peuter- en Kleutergym geven.  Zij heeft al jarenlang ervaring met het geven van gymlessen, ook in deze leeftijdscategorieën.  Een verandering is dat het geen ouder- en kindgym meer is, maar dat de peuters lekker zelf aan de slag mogen onder de enthousiaste begeleiding van Johanna. Voor de kleuters blijft de opzet van de les hetzelfde Wij zijn blij dat deze lessen weer beginnen en wensen Johanna alvast heel veel plezier en succes!
Peutergym (2,5 – 4 jaar) : 14.45 tot 15.30 (45 minuten)
Kleutergym (groep 1 en 2): 15.30 tot 16.25 (55 minuten)

Meer informatie?
Stuur een e-mail naar info@basgymnastiek.nl