We doen weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2017! U ook?

BAS Gymnastiek doet na de geslaagde deelname van vorig jaar dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Mede dankzij uw stem(men) in 2016 hebben wij op 8 juli niet een maar twee wervelende uitvoeringen kunnen laten zien, waar we nog steeds beretrots op zijn. 
Dit jaar gaat de actie eerder van start. De Rabobank start in nu in oktober met de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen daar als vereniging weer aan mee. Bankiert u bij de Rabobank en bent u lid van de Rabobank Flevoland? Dan kunt u op een simpele manier ons weer helpen!

Om te kunnen stemmen moet u ook lid zijn van Rabobank Flevoland. Bent u (nog) geen lid? In deze uitleg leest u hoe u dat regelt (dit moet al voor 1 september 2017), maar ook wat de actie inhoudt.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
De leden van Rabobank Flevoland mogen via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst van Rabobank Flevoland verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van Rabobank Flevoland. Totaal is er dit jaar maar liefst EUR 50.000 te verdelen over de verenigingen uit deze regio die zich hebben ingeschreven.
 
Waarom doet BAS Gymnastiek dit jaar weer mee?
Afgelopen jaar is het opgehaalde geld besteedt aan de uitvoering. Dit jaar hebben we gekozen voor een ander doel, namelijk een soft top balk. Deze balk met “zachte” bovenkant (soft top) is erg prettig om te gebruiken bij de lessen en trainingen, vanwege de zachte bovenkant . We willen deze daarom graag aan ons assortiment toevoegen. Deze balk is voor een kleine vereniging een grote aanschaf; een bijdrage vanuit deze actie zou weer fantastisch zijn.
Het mooie van deze actie van de Rabobank is dat u ons daarbij kunt helpen en dat door de stemmen. Kleine moeite, groot plezier! Familie, vrienden, kennissen die lid zijn van Rabobank Flevoland kunnen stemmen. Schakel zoveel mogelijk mensen in om BAS Gymnastiek weer te steunen!

Hoe werkt het?
De stemperiode loopt van 3 oktober tot en met 17 oktober 2017. Leden van Rabobank Flevoland ontvangen hiervoor via de Rabobank vanaf 3 oktober per post een stemkaart, waarmee 5 stemmen online uitgebracht kunnen worden (maximaal 2 per vereniging).  Vorig jaar deden er van deze regio 90 verenigingen mee, waarvan BAS Gymnastiek er dus een was. Begin november  tijdens een grote finale avond maakt de Rabobank bekend wie de grote winnaars zijn van deze Rabobank Clubkas Campagne en hoe het geld verdeeld wordt onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen.

Wilt u stemmen op BAS Gymnastiek? Dit moet u doen!

  • Controleer of u lid bent van de Rabobank Flevoland. Klant zijn bij de Rabobank betekent namelijk niet automatisch dat u ook lid bent. U kunt dit zelf nakijken in Rabobank Internetbankieren onder ‘Uw gegevens’ op de onderste regel. Bij vragen kunt u contact opnemen met Rabobank Flevoland.
  • Geen lid? Meldt u dan aan voor 1 september 2017 via de site van Rabobank Flevoland via deze link (www.rabobank.nl/lokale-bank/flevoland/lidmaatschap)
  • Begin oktober ontvangt u als lid van Rabobank Flevoland per post een persoonlijke stemkaart. Daarmee kunt u online stemmen op onze vereniging.
  • Stem op BAS Gymnastiek vanaf dinsdag 3 oktober 2017 maar uiterlijk dinsdag 17 oktober 2017. Elke stem telt en brengt ons dichter bij ons doel.

 
Helpt u ons mee?
Wij hopen dat u BAS Gymnastiek weer wilt helpen door een mooi bedrag bij elkaar te stemmen. Hebt u nog vragen over deze actie? Stuur ons dan een e-mail op info@basgymnastiek.nl .
Meer informatie over de actie zelf is te vinden op de site van de Rabobank Flevoland. Wij houden natuurlijk weer op de hoogte over deze actie en de uitkomst!