Goede start voor de nieuwe lessen

Nadat de reguliere lessen deze afgelopen week weer op de normale uren zijn gestart, was het donderdag de vuurdoop voor onze nieuwe trainster Johanna Blaauw, die haar eerste lessen in Biddinghuizen gaf bij de Peuter- en Kleutergym. Vol enthousiasme heeft ze deze lessen verzorgd, met voor deze eerste lessen een leuke opkomst, vooral bij de kleutergym. Wij zijn heel blij als vereniging dat deze lessen weer gegeven worden door Johanna. De onderstaande foto’s laten zeker zien hoe leuk en uitdagend de lessen zijn! (foto’s: Johanna Blaauw)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freerunning

Uitleg Freerunnen (foto: Karin Schaap)

 

Wat later op de middag begon ook de eerste Freerunles van Diane. Met een goed gemixte opkomst van stoere meiden en jongens, werd ook van deze les gretig gebruik gemaakt door de nieuwsgierige jongens en meiden, variërend in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. 

 

 

Ook zin om één van deze lessen bij te wonen?
Kom gerust langs en doe mee om te kijken of een van deze lessen ook wat voor jou is. De lessen worden elke donderdag gegeven.

  • Peutergym (2,5 – 4 jaar) : 14.45 tot 15.30 (45 minuten) o.l.v. Johanna Blaauw
  • Kleutergym (groep 1 en 2): 15.30 tot 16.25 (55 minuten) o.l.v. Johanna Blaauw
  • Freerunning (min.leeftijd 6 jaar): 17.20-18.15 uur o.l.v. Diane van Os

Liever een andere gymles?
Op de website BAS gymnastiek vindt u meer informatie over de verschillende lessen. Vragen? Stuur dan een e-mail naar info@basgymnastiek.nl.