Clubkas gespekt dankzij de Rabobank Clubkas Campagne

20161214_115422Dankzij uw stemmen is er voor de club een bedrag van EUR 480,40 bij elkaar gestemd!  Dinsdagavond 13 december was de Grote Finaleavond in de Meerpaal in Dronten, waar bekend werd gemaakt hoeveel elke vereniging ontving naar aanleiding van de uitgebrachte stemmen.

“Het bestuur is erg blij met deze mooie bijdrage”, vertelt Jolanda van Dekken, voorzitter BAS gymnastiek, op deze avond. Jolanda vervolgt: “Het bedrag helpt ons mee om de onder andere de uitvoering op 8 juli goed te kunnen organiseren. Namens BAS Gymnastiek willen wij dan ook iedereen bedanken voor hun steun! Ook Rabobank Flevoland willen wij bedanken voor het beschikbaar stellen van deze bijdrage en actie.”

Petje-op, petje-af
2016-12-14-10-34-14_resizedBAS Gymnastiek deed samen met nog bijna 100 andere verenigingen en/of stichtingen in het werkgebied van Rabobank Flevoland mee aan deze actie. Vanaf 22 november tot en met 4 december konden de leden van Rabobank Flevoland hun stemmen uitbrengen op verschillende verenigingen, waaronder BAS Gymnastiek. Elke stem was geld waard, waarbij de waarde van de stem afhankelijk was van de totale uitgebrachte stemmen. Tijdens het avondvullende programma, werden de verenigingen of stichtingen die op de eerste 10 plaatsen waren geĆ«indigd het podium opgeroepen om de cheque in ontvangst te nemen. BAS Gymnastiek zat daar niet bij, maar heeft zeker een mooi bedrag opgehaald. De avond werd verder gevuld met een sportquiz, aan elkaar gepraat door Gert van ‘t Hof, de bekende Studio-sportpresentator. Met de welbekende quiz, “petje-op, petje-af” werden de aanwezigen getest op hun sportkennis. De geslaagde avond werd na de uitreiking afgesloten met een hapje en een drankje.