Uitvoering “Back to the…” 6 juli

Over een week is het al zover….de uitvoering. Na maandenlange voorbereiding achter de schermen, in de lessen, het oefenen van de dansjes, kleding zoeken en die gemaakt wordt, te veel om op te noemen. Het programma is inmiddels rond en ziet er als volgt uit. Er worden twee voorstellingen gegeven, waarbij de jongste leden van de Peuter & Kleutergym alleen ‘s middags optreden . Hierbij de laatste info (deze is ook al per brief meegegeven aan de kinderen).

Programma middagvoorstelling
13.15 uur: aanwezig jeugdleden (schminken, aankleden en zaal verkennen)
14.00 uur: aanvang voorstelling
– Kleuters/Peuters
– Groep 5
– Groep 8 & VO
– Groep 6
– Groep 4
ca. 15.00 uur: pauze
– Groep Freerunnen
– Groep 7
– Selectie
ca. 16.15 uur: einde voorstelling

Avondvoorstelling
18.15 uur: aanwezig jeugdleden (schminken, aankleden en zaal verkennen)
18.45 uur: aanvang voorstelling
– Groep Freerunnen
– Groep 5
– Groep 3
– Groep 6
– Groep 4
ca. 19.45 uur: pauze
– Groep 8 & VO
– Groep 7
– Selectie
ca. 21.00 uur: einde voorstelling

Kleding
Voor de meisjes een zwart gympakje en voor de jongens een zwarte korte broek en een wit hemd/t-shirt (op de dag zelf worden de kinderen verder aangekleed en geschminkt).

Verloting
Voorafgaand aan beide voorstelling kunt u lootjes kopen, waarmee u leuke prijzen kunt winnen. Dat is mogelijk gemaakt door de verschillende bedrijven in en om Biddinghuizen. Met de lootjes steunt u direct onze vereniging.

Fotograaf
De uitvoering is een openbaar evenement, waar iedereen welkom is. Hou er rekening mee dat er meerdere toeschouwers en (lokale) media foto’s maken. Hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk en moet met die betreffende fotograaf zelf geregeld worden als u dat niet wilt. Eventuele verzoeken daartoe gaan niet via ons.
Voor onze eigen promotie loopt er een fotograaf rond tijdens de uitvoering. Door deel te nemen aan de uitvoering ga je akkoord dat je op een foto (of video) kunt komen en dat wij deze voor eigen promotie mogen gebruiken en op onze website geplaatst worden. Je kunt altijd een verzoek indienen om verwijderd te worden van foto’s of mogelijke video’s die wij gebruiken.

Tot zaterdag 6 juli!