Terugblik op de voorstelling!

Zaterdag 6 juli 2019: eindelijk was het moment daar om de uitvoeringen te bewonderen. De activiteitencommissie was al maandenlang bezig met het bedenken van het thema, de aankleding, de kleding van de kinderen, muziek. Vele uren werk volgden tot aan de uiteindelijke uitvoering. Het beloofde weer een mooie voorstelling te worden. De conclusie is dan ook dat meer dan gelukt is.We zijn nog aan het nagenieten van deze prachtige dag, met twee zeer succesvolle voorstellingen. Beide voorstellingen waren zeer druk bezocht en het Koetshuis zat vol. De jeugdleden hebben ontzettend hun best gedaan en hebben, ondanks dat het toch ook wel best spannend was, zo goed laten zien hoe gevarieerd gym kan zijn!

Middag & Avondvoorstelling: variatie alom!
Bij de middagvoorstelling was de donderdagmiddaggroep (peuter/kleuter) van Johanna ook aanwezig en zij waren verkleed als hele schattige, mooie bijtjes. Zij lieten al dan niet onder begeleiding van hun vader of moeder hun gymkunsten zien. Daarna en ook in de avondvoorstelling volgden de andere groepen van Diane (groep Freerunners, groep 3, 4 ,5, 6, 7, 8 & VO en de selectie).
Van prachtige koprollen, handstanden, radslagen, klimoefeningen, dansjes, balkoefeningen, sprongen van de Freerunners, spektakel op de tumblingbaan, acro-oefeningen van de selectieleden…het kon niet op, van alles was te zien. Het thema “Back to” was tot in detail doorgevoerd in de kleding, schmink, de zaalaankleding (met zelfs een echte Flinstone auto!). Het was een mooi geheel zo met de inleidende filmpjes over het jaartal waar de muziek en de aankleding van de groep over ging. Beide voorstellingen waren prachtig om te zien. Een heel groot compliment voor een ieder die hieraan heeft bijgedragen is zeker op zijn plaats!

Iedereen bedankt!
Ten eerste bedanken wij de activiteitencommissie (bestaande uit Diane, Monique en Sandra), die met de extra creatieve inbreng van Thea en Karin & Johanna een prachtige show hebben bedacht . Maar ook alle vrijwilligers die hebben helpen sjouwen, opbouwen, afbreken, verzorgen van de muziek, beschikbaar stellen van de lampen, het beschikbaar stellen van het podium, foto’s maken, schminken, begeleiding, noem maar op. Maar natuurlijk ook de EHBO, ere-leden, bestuursleden, de dames van het Koetshuis voor hun gastvrijheid  en natuurlijk alle anderen, zodat we niemand vergeten.

Sponsors
Onze speciale dank gaat eveneens uit naar de verschillende bedrijven voor de sponsoring van versnaperingen voor de kinderen (AH) en/of voor bijvoorbeeld de loterij en/of materiaal voor de voorstellingen. Daarom bedanken wij: AH Jan Schuurhuis , Olbro, Tante Suus Kado, Tietema bakkerij, Wiebe de Vries, Snackbar Twins, Chinees-Indisch Restaurant Jade City, Boekenhuys van der Walle, Van Bemmel Bloemen, Firma Twisk, Klamer Fietsen, Rose Hairstyling, Plantjetuin.nl|Kwekerij Aalderink, BAS Voetbal & Zon en Zegen.

Foto’s
Voor onze eigen promotie was er een fotograaf aanwezig bij de middagvoorstelling. Deze foto’s komen binnenkort op de website. Wij proberen zo een mooi beeld te laten zien van deze prachtige voorstellingen en plaatsen van elke groep een aantal foto’s. Wij zullen uiteraard zo zorgvuldig mogelijk proberen om te gaan met het plaatsen van de foto’s op onze eigen website (in verband met de AVG). U kunt altijd een verzoek indienen om verwijderd te worden van foto’s of mogelijke video’s voor als u dat niet wilt. Stuur dan een e-mail naar media@basgymnastiek.nl of info@basgymnastiek.nl. Vragen over dit onderwerp stuurt u ook daarheen.

Vakantie
Na al het harde werken voor de uitvoering is het nu tijd voor vakantie! Deze week is er dus geen les meer. De lessen beginnen weer in de eerste week na de zomervakantie, in de week van 26 augustus 2019. Er volgen nog wat kleine wijzigingen in de lestijden: het nieuwe rooster maken we bekend aan het einde van de vakantie.

Fijne vakantie!