Turnsters 4de divisie 10-12-2011

Zaterdag 10 december kwamen de turnsters van de 4de divisie voor het eerst dit seizoen in actie. Trainster Diane had het behoorlijk druk, want wegens goede prestaties van vorig seizoen starten nu maar liefst 9 turnsters van BAS in deze divisie.

Anic van Timmeren (jeugd, niveau 7) presteerde vooral op balk en brug heel goed. Met een 17de plaats verbeterde ze zich aanzienlijk vergeleken met vorig seizoen.

Nynke Sijtsma (instap, niveau 10) startte voor het eerst in deze divisie en deed dat op een geweldige manier. Op alle onderdelen scoorde ze hoog en dit werd beloond met een fantastische bronzen medaille. Met Nynke heeft BAS-turnen zeker een talent voor de toekomst in huis!

Sharon Apeldoorn en Noëlle de Gier (junior, niveau 6) turnden ook voor het eerst in de 4de divisie. Sharon liet een prachtige brugoefening zien waarmee ze zelfs als 2de eindigde. Ze eindigde uiteindelijk op een prima 13de plaats.

Noëlle was bij het inturnen door haar knie gegaan, waardoor ze niet optimaal kon presteren. Wel wist ze een mooie brugoefening te turnen. Ze werd 25ste.

Ellis Grin (pupil 2, niveau 8) turnde , zoals we van haar gewend zijn, een zeer geconcentreerde degelijke wedstrijd. Ze liet weinig punten liggen en eindigde op een uitstekende 6de plaats.

Bij de senioren (niveau 5) startten Justa Schouten, Leonie Lagendijk, Judith de Vries en Moniek Oomen.

Justa kan vanwege haar studie niet veel meer trainen, maar wist toch een prachtige wedstrijd te turnen. Vooral op sprong scoorde ze erg hoog. Ze liep helaas net de bronzen medaille mis, maar haar 4de plaats was erg goed.

Leonie deed het ook erg goed. Ze turnde zeer constant en vooral haar vloeroefening was prachtig. Ze eindigde net achter Justa op een mooie 5de plaats.

Judith zat met haar score op balk en brug in de hoogste regionen, maar verloor iets aan punten op de sprong. Toch voor haar een hele goede 6de plaats, waarmee ze haar prestaties van vorig seizoen enorm verbetert.

Moniek had niet helemaal haar dag. Ze eindigde als 12de, maar Moniek kennende zal zij zich de volgende wedstrijd gaan revancheren.