Prima prestaties van BAS Gymnastiek. Goud voor Leonie van Bergeijk!

Pupil 1,niveau 10:

Demi van Luenen liet een hele mooie sprong zien, maar verloor wat punten op de brug. Ze eindigde op een 27ste plaats. Anouk Speelman turnde juist weer een hele mooie brugoefening, en presteerde verder ook zeer constant. Ze eindigde op een mooie 11de plaats.

Jeugd, niveau 8:

Iris den Boestert lijkt haar zenuwen steeds beter onder controle te krijgen en turnde hierdoor een mooie constante wedstrijd. Ze werd daarmee 20ste.
Anky van der Weijden was vooral op de balk erg goed. Ze eindigde als 21ste.

Instap, niveau 11:

Emma Ketelaars turnde een prima balkoefening, waarmee ze goed scoorde. Helaas liet ze op de vloer wat punten liggen. Ze eindigde op een 26ste plaats.
Anniek van Bergeijk scoorde op de vloer juist erg hoog en turnde verder ook een mooie wedstrijd. Ze werd heel keurig 10de.

Pupil 2, niveau 9:

Leonie van Bergeijk was deze wedstrijd een klasse apart. De vorige keer had ze al laten zien dicht bij de top te horen. Ze turnde een prachtige sprong en ook de balk ging goed. Maar over het laatste onderdeel, de vloer, was ze zelf niet helemaal tevreden. Des te groter was dus de verrassing dat het toch genoeg was om alle andere turnsters voor te blijven. Een welverdiende gouden medaille voor Leonie!

Senior, niveau 6:

Lisa van Os had enorme pech. Na de sprong moest ze de wedstrijd helaas staken vanwege een spierblessure. Chuan Moelkers vloeroefening kwam helaas niet zo goed uit de verf, maar ze turnde wel een hele goede brugoefening. Ze eindigde op een 21ste plaats. Kyra Nagtzaan was op de sprong een klasse apart. Met haar mooie ½ in, ½ uit sprong over de pegases was zij op dit onderdeel de beste. Jammer van het foutje op de brug. Ze eindigde op een goede 12de plaats.

Met een gouden medaille en voor vrijwel alle turnsters hogere klasseringen dan in de eerste plaatsingswedstrijd was trainster Diane dik tevreden.