Algemene Ledenvergadering 2021

Over de voorlopige uitstel van de Algemene Ledenvergadering heeft u op zondag 28 februari 2021 een e-mail ontvangen:

Normaal vindt half maart de ALV vergadering plaats. We kunnen dit maximaal 6 maanden uitstellen na het boekjaar (dus tot eind juni). Op dit moment is het nog lastig met de corona om een ALV vergadering te plannen. We willen dit uitstellen tot begin juni. Mocht het dan nog niet fysiek kunnen dan gaan we deze online organiseren. U krijgt tegen die tijd een uitnodiging van ons.

Namens het bestuur

BAS Gymnastiek

Rabo ClubSupport start weer: Stemt u ook op BAS Gymnastiek?

Ook dit jaar heeft Rabobank Flevoland de inmiddels traditionele jaarlijkse actie voor de verenigingen en stichtingen in onze regio. Waar de actie de voorgaande jaren nog bekend was onder de naam Rabobank Clubkas Campagne, wordt de actie sinds vorig jaar Rabo ClubSupport genoemd. Ook BAS Gymnastiek doet dit jaar weer graag mee en hoopt via de in te zamelen stemmen weer een mooi bedrag te mogen ontvangen.

Doel BAS Gymnastiek
Het doel van dit jaar is spelmateriaal voor onze oudste leden (50+), die elke maandagochtend nog met plezier naar de conditiegym komen om samen aan hun conditie te werken.

Rabo Clubsupport: wat houdt de actie ook alweer in?
Rabobank Flevoland draagt al jaren een warm hart toe aan de verenigingen in onze regio. Zij biedt op verschillende manieren steun: hun kennis, netwerk en met deze actie ook financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Juist om de clubs en verenigingen sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Daar kunt u als lid van Rabobank Flevoland bij helpen, want als lid bepaalt ù namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: uw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!
Als BAS Gymnastiek onderschrijven we dit graag en zijn blij met hun steun. Rabobank Flevoland stelt voor deze actie een deel van de winst beschikbaar. Afhankelijk van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht, ontvangt elke vereniging per stem een bedrag.

Online of via de app stemmen
Als lid van Rabobank Flevoland kunt u in de periode van 5 tot en met 25 oktober stemmen op de deelnemende verenigingen. Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als u ingelogd bent op de website van Rabobank (rabobank.nl/clubsupport) via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikt u op Rabo ClubSupport. U heeft 5 stemmen om te verdelen en per goed doel kunt u er maximaal 2 gebruiken. In november (datum nog niet bekend) ontvangen we de uitslag en hopelijk weer een mooie bijdrage voor nieuw spelmateriaal voor de conditiegym!

Succes met stemmen en het zou geweldig zijn als u uw stem(men) ook voor ons mooie doel gebruikt! Bedankt!

Eerste wedstrijden 2019 smaken naar meer

De eerste wedstrijden van de selectie liggen al weer een paar weken achter ons. Inmiddels hebben Milan & Jesse het spits afgebeten met hun eerste plaatsingswedstrijd op 30 november in Enschede.

Milan turnt dit jaar op een hoger niveau dan vorig jaar (NTS 17)  en dat maakt meteen de concurrentie wat groter en uitdagender. Dat was ook precies wat de uitslag was van deze dag. Een nette 9e plek en duidelijk aan welke onderdelen nog gewerkt moet worden voor de volgende wedstrijden. Jesse pakte een 6e plaats, mede dankzij zijn mooie scores op ringen en sprong. Een prima start voor de heren en ze kunnen dus nog even flink trainen met nog een paar weken te gaan tot hun tweede wedstrijd op 1 februari 2020.

Vlak daarna op 8 december mochten de dames van de 4e divisie afreizen naar Didam, waar hun eerste plaatsingswedstrijd geturnd kon worden. In praktisch alle leeftijdscategorieën waren er dames van BAS Gym te vinden:

  • 4 instapdametjes (Jill, Evelien, Michalina, Jasmijn)
  • Esmée (pupil 1)
  • Celeste (pupil 2)
  • Megan (Junior)
  • Anouk (jeugd 1)
  • Lisa en Kirsten (senior)

De eerste wedstrijd van deze zondag was voor de jongste dames, Jill, Evelien, Michalina, Jasmijn en Esmée, waren in alle vroegte op zondagochtend uit Biddinghuizen vertrokken om op tijd in Didam te zijn. Genoeg tijd dus om onderweg even rustig wakker te worden met dik een uur rijden. Best weer even spannend zo’n wedstrijd in zo’n grote, onbekende zaal. Gelukkig waren de trouwe gezichten weer mee (Martin & Diane). Bij de wedstrijd bleek dat het toch wel lastig is om sommige oefeningen te onthouden, goed uit te komen en de balk…altijd een uitdaging. De meiden hebben het voor zo’n eerste wedstrijd in het seizoen toch goed gedaan. Voor Evelien zat er zelfs een hele mooie tweede plek op het podium in. Vol trots en onder luid gejuich van alle supporters & turnsters van BAS mocht ze de zilveren plak in ontvangst nemen. In deze wedstrijd was er bij de junioren ook nog een plek op het podium voor een hele lenige dame van BAS Gym die mooie oefeningen had laten zien. Megan kreeg ook tot haar eigen grote verrassing een zilveren medaille omgehangen. Ze wist niet wat ze hoorde toen ze haar naam werd omgeroepen, maar volgens iedereen dubbel en dwars verdiend.

Bij de andere meiden (pupil 1,2 en senioren) in de tweede wedstrijd (Celeste, Anouk, Lisa en Kirsten) waren er geen medailles. Ook bij deze wedstrijd was de balk een uitdaging waar een val hier en daar niet voorkomen kon worden. Het ene onderdeel ging beter dan het andere. Dat neemt niet weg dat de dames na deze eerste wedstrijd weer weten waar ze staan en waar ze tot de volgende wedstrijd nog even aan moeten werken. De dames hebben mooie nieuwe oefeningen laten zien. Nieuwe ervaringen  & uitdagingen dus voor deze dames. De eerste indrukken smaken wat ons betreft naar meer! Op naar 2 februari 2020!

Thema uitvoering 6 juli 2019: “Back to….”

Afgelopen week hebben de kinderen een briefje meegekregen in de les met daarin een vooraankondiging van de twee voorstellingen die op 6 juli door de jeugdleden worden opgevoerd.

Hoe, wat en waar
* Het thema is “Back to…”: meer informatie volgt de komende weken.
* Er zijn twee voorstellingen: om 14.00 uur en om 18.45 uur in het Koetshuis.
* Kleding: voor de meisjes een zwart gympakje en voor de jongens een zwarte korte broek en een wit hemd/t-shirt (op de dag zelf worden de kinderen verder aangekleed en geschminkt.

Hulp is welkom: graag melden bij Diane
Op de dag zelf zijn helpende handen welkom voor het schminken en het helpen verkleden van de kinderen. Wilt u helpen? Heel graag, geeft u dat dan door aan Diane.

Meer informatie
De komende weken ontvangt u meer informatie over het hoe laat de kinderen waar moeten zijn, het programma en alle andere belangrijke zaken.