Nationale Sportweek

Van 17 tot en met 26 september is de Nationale Sportweek, een initiatief van de NOC*NSF. Een week waarin mensen geïnspireerd worden om een leven lang te genieten van sport.

Ook BAS Gymnastiek doet mee met deze Nationale Sportweek. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 september zijn alle lessen vrij toegankelijk voor iedereen die zin heeft om te gymmen en freerunnen. Uiteraard zijn de lessen wel bedoeld voor specifieke leeftijden, kijk in het lesaanbod welke les voor jou geschikt is. Het lesaanbod is te vinden via: https://www.basgymnastiek.nl/vereniging/lesaanbod.

Zien we je dan?

Start na de zomervakantie

De zomervakantie zit er bijna weer op. Dit betekent dat ook de voorbereidingen voor het nieuwe gymseizoen in volle gang zijn. Alle toestellen en materialen zijn verhuisd naar de nieuwe sporthal (dank je wel iedereen die geholpen heeft). We moeten hier nog een beetje onze weg vinden, maar willen dit graag met jullie doen.

We starten vanaf maandag 23 augustus met alle lessen in De Binding. Het lesrooster kent enkele kleine wijzigingen, kijk op https://www.basgymnastiek.nl/vereniging/lesaanbod voor alle mogelijkheden en tijden.

Wij hebben heel veel zin om weer te beginnen! Kom jij ook (weer)?

Uitvoering BAS Gymnastiek: 6 juli 2019!

Op zaterdag 6 juli 2019 is het ‘s middags en ‘s avonds weer genieten in het Koetshuis. De jeugdleden van BAS Gymnastiek geven dan twee keer een voorstelling. Een ‘s middags en een ‘s avonds. Achter de schermen is de activiteitencommissie al maanden aan het voorbereiden om het weer een onvergetelijke voorstelling te laten worden.

Informatie
Via uw kind ontvangt u binnenkort een brief waarin meer wordt uitgelegd wat er die dag allemaal op het programma staat en wat er van u en uw kind verwacht wordt (bv. welke tijd aanwezig, kledingvoorschriften e.d.). Dit is meteen de laatste activiteit van het seizoen, dat houdt in dat de laatste week voor de zomervakantie (8-12 juli) er geen lessen meer zijn).

Voorstellingen en verloting
Houdt u uw agenda vast vrij? Iedereen is natuurlijk welkom om deze wervelende show te bewonderen. De show is geheel gratis ! Er worden twee voorstellingen gegeven, zodat een ieder in de gelegenheid gesteld wordt om de voorstelling te zien. Gezien de vorige edities belooft het weer een waar spektakel te worden. Het thema houden we nog heel even voor onszelf, dat hoort u binnenkort.
Ook is er bij beide voorstellingen een verloting. U kunt vooraf aan de voorstelling dan lootjes kopen, waarmee u leuke prijzen kunt winnen. U steunt daarmee meteen onze vereniging.

Voorlopig middagprogramma
13.30: kinderen aanwezig zijn
14.00: start 1e deel voorstelling
15.00 -15.30: pauze
15.30: 2e deel voorstelling
16.15: einde voorstelling

Voorlopig avondprogramma
18.15: kinderen aanwezig zijn
18.45: start 1e deel voorstelling
19.45-20.15: pauze
20.15: 2e deel voorstelling
21.00: einde voorstelling

Algemene Ledenvergadering BAS Gymnastiek: 11 maart

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 11 maart 2019

Beste leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,

U bent van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering!

Waar en wanneer?
De ledenvergadering vindt plaats op maandag 11 maart om 20.00 uur in Kerkcentrum de Voorhof. Vanaf 19.45 staat de koffie of thee voor u klaar.

Komt u ook?
Meldt u zich dan voor 10 maart 2019 aan via het e-mailadres secretariaat@basgymnastiek.nl. U ontvangt dan de agenda voor deze avond en de notulen van de laatste ledenvergadering.

Tot dan!
Het bestuur van BAS Gymnastiek