29 juni – BAS Gymnastiek geeft Biddinghuizen kleur:

Dit jaar viert BAS Gymnastiek haar 60-jarig bestaan. Graag vieren wij dit met alle leden met een speciale uitvoering. Onder het thema: “BAS Gymnastiek geeft Biddinghuizen kleur”, zullen wij samen een onvergetelijke dag beleven vol met spectaculaire optredens en plezier.

Achter de schermen wordt hier al maanden hard aan gewerkt, maar wat gaat er allemaal gebeuren?

Alle groepen die onderdeel uitmaken van onze vereniging zullen een eigen show verzorgen. Passend bij het thema, zullen alle groepen hun eigen kleur vertegenwoordigen. De groepen gebruiken verschillende toestellen en het beloofd een mooie uitvoering te worden.

Er zullen 2 bijna dezelfde shows zijn, een middagshow en een avondshow. Onze jongste leden, de peuters, zullen alleen in de middag meedoen. De stoere freerunners laten alleen in de avond hun kunsten zien.

Een brief met alle informatie en de definitieve indeling volgt nog, maar hierbij vast de voorlopige tijden:

Datum: Zaterdag 29 juni
Tijden middag: 13.30 – 16.30 uur (inclusief pauze)
Tijden avond: 18.30 – 21.30 uur (inclusief pauze)

Natuurlijk is publiek van harte welkom!

Komende donderdag Algemene Ledenvergadering

Als het goed is staat het al in jullie agenda, maar komende donderdag zal de jaarlijkse ledenvergadering plaatsvinden in de Binding. De vergadering begint om 20.00 uur. Zien we jullie daar? Mocht je je (nog) niet opgegeven hebben, geen probleem, je bent van harte welkom. Als je de notulen en het verslag vooraf nog willen ontvangen, stuur dan een mail naar info@basgymnastiek.nl, dan sturen we deze alsnog toe.

Tot donderdag!

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 7 maart is de jaarlijkse ALV. Hiervoor hebben alle leden een uitnodiging met agenda ontvangen. Mocht je deze niet hebben gehad, laat het even weten via: info@basgymnastiek.nl dan sturen we het bericht nogmaals.

De avond start om 20.00 uur in de Binding. Zien we jullie dan?

WIJZIGING DATUM UITVOERING

Eerder hebben wij gemeld dat de uitvoering dit jaar plaats zou vinden op 13 juli. Deze datum kan helaas niet in verband met andere festiviteiten in het dorp. De uitvoering is nu verplaatst naar zaterdag 29 juni. Zet deze datum vast in jullie agenda! Meer informatie volgt hierover. Het belooft een kleurrijke uitvoering te worden.

Kerstvakantie

Deze week zijn de laatste lessen voor de welverdiende kerstvakantie. Vanaf zaterdag 23 december tot maandag 8 januari vervallen alle lessen in verband met deze vakantie.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi 2024!
Bestuur BAS Gymnastiek