Nieuwsbrief maart 2013

Biddinghuizen, 15 maart 2013

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

Door middel van deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van het reilen en zeilen bij BAS Gymnastiek met hierin:

  • Website en Communicatie
  • Contributie
  • Bondscontributie
  • Clubkampioenschappen
  • Kleutergym
  • Algemene Ledenvergadering

Website en communicatie

Na een vijftal jaren trouwe dienst wordt het tijd voor een nieuwe website. Met de nieuwe website kunnen we eenvoudiger berichten, verslagen, nieuwsbrieven en foto’s plaatsen. Maar u kunt ze ook eenvoudiger in rubrieken terugvinden. We werken op dit moment hard aan een nieuwe opzet van de website. Om u op een betere wijze van het laatste nieuws met betrekking tot BAS-gymnastiek op de hoogte te brengen. Tijdens de laatste algemene leden vergadering hebben we ook besloten om ook actiever gebruik te maken van Biddinghuizen Actueel en BHZ-net om te communiceren. Daarnaast gebruiken we ook Facebook en de website voor de allerlaatste berichten.

Contributie

Het bestuur heeft besloten met ingang van 1 april 2013 de contributie met prijsindexatie ter verhogen. Junioren (tot 16 jaar): € 9,80 (was € 9,50) bij één lesuur in de week Senioren (vanaf 16 jaar): € 12,55 (was € 12,20) bij één lesuur in de week. Bij meerdere lesuren wordt dit proportioneel doorberekend met een maximum van € 28,30 per maand.

Bondscontributie

In het voorjaar zal ook de jaarlijkse bondscontributie worden geïnd. De bedragen zijn voor 2013 door de KNGU vastgesteld op: leden vanaf 16 jaar € 18,73 en jeugdleden beneden de 16 jaar op € 14,59.

Clubkampioenschappen

Op 22 juni a.s. worden er weer clubkampioenschappen voor de recreanten gehouden. Wij hebben voor deze termijn gekozen, omdat onze turners dan aan het einde van het gymseizoen kunnen laten zien wat zij geleerd hebben. Vanuit de KNGU is nieuwe oefenstof op gegeven aan alle verenigingen. Diane is samen met de jeugd aan het oefenen met deze nieuwe stof. Over de details wordt uw kind geïnformeerd tijdens de gymles en wordt ook vermeld op de website. Ook voor de selectie willen wij dit jaar weer een clubkampioenschap organiseren, maar wij zijn nog op zoek naar een vrije locatie en tijd.

Kleutergym

We zoeken nog steeds kleuters van 4-6 jaar die het leuk vinden om op donderdagmiddag lekker te komen gymnastieken. Trainster Ria weet altijd wel weer een leuke oefening te bedenken zodat alle kleuters op hun eigen niveau kunnen bewegen. Vraag ook eens een vriendje of vriendinnetje mee.

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur nodigt alle leden / ouders van jeugdleden uit voor haar jaarlijkse ledenvergadering en informatiebijeenkomst.

Datum: maandag 22 april 2013
Locatie: De Voorhof
Aanvang: 20.00 uur

Wilt u zich hiervoor aub vooraf aanmelden via info@basgymnastiek.nl u ontvangt dan ook agenda, notuelen en andere zaken.