Derde divisie past Nienke prima

Afgelopen zaterdag mocht Nienke Sijtsma (jeugd 1, divisie 3, niveau 4) alweer haar laatste wedstrijd turnen van dit turnseizoen. Zo gaat dat met de wedstrijden bij het turnen. Niet zoals bij voetbal elke zaterdag, maar slechts een paar wedstrijden in het wedstrijdseizoen. Ook Nienke mocht deze week weer afreizen naar het zenuwcentrum van het district oost waarin de dames van BAS Gymnastiek turnen: Beekbergen.

Gelukkig had Nienke haar inmiddels vaste steun en toeverlaat weer meegenomen: Annemiek Stuifzand. Annemiek heeft haar taak als begeleider weer goed volbracht. Ze heeft er weer keurig voor gezorgd dat Nienke kon starten (startnummer ophalen), op tijd bij alle onderdelen aanwezig was en de niet te vergeten support tijdens de wedstrijd. laatste plaatsingfswedstrijd Nienke 17-1-2015, derde divisie

Prima wedstrijd

Nienke turnde eigenlijk een prima wedstrijd en hield zich prima staande binnen het deelnemersveld. Een mooie prestatie in deze derde divisie, waar het niveau toch hoog ligt. Bij alle vier de onderdelen turnde ze haar oefeningen netjes, beheerst en constant. Uitschieter van de dag was de sprong, hier werd Nienke 7e. Uiteindelijk eindigde ze op een 17e plaats.

Nienke is nu dus klaar met haar wedstrijdseizoen en verheugt zich nu al op haar nieuwe oefenstof voor volgend jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!