Coronavirus: alle lessen en wedstrijden afgelast tot en met 28 april

Update 31 maart: in de persconferentie van 31 maart heeft Mark Rutte laten weten dat de maatregelen verlengd worden tot en met 28 april. Dit houdt vanzelfsprekend in dat we ook geen gymlessen mogen verzorgen. We zijn achter de schermen aan het kijken welk alternatief we jullie via de website en via Facebook (online) kunnen bieden. Aankomende week hopen we u daar mee duidelijkheid in te kunnen geven via de e-mail. We plaatsen al regelmatig tips, oefeningen en challenges met dank aan de KNGU. Hou daarom met name onze Facebooksite en ook onze website in de gaten voor tips om in deze periode ook in beweging te blijven op een verantwoorde manier.

We hopen op uw begrip voor deze situatie. Het belangrijkste is dat we straks allemaal weer in goede gezondheid kunnen gymmen.

Voor nu blijf in beweging en blijf gezond! #Stayathome#Staysafe

______________________________________________________________________

Update 15 maart 2020: in de persconferentie van vanmiddag heeft Minister Bruins laten weten dat de eerder genomen maatregelen nog verder worden aangescherpt. Dat houdt in dat naast nieuwe maatregelen (o.a. scholen en horeca dicht) de eerder genomen maatregelen verlengd worden naar 6 april. Dat betekent dat er geen lessen, wedstrijden, opleidingen, trainingen e.d. zijn tot en met 6 april.

Ook nu geldt weer: hou onze website & Facebook in de gaten voor de mededelingen. De ontwikkelingen gaan momenteel snel en kunnen per dag verder aangepast worden. Voor informatie over Corona en richtlijnen KNGU vindt u op de websites van de genoemde instanties.

___________________________________________________________________

Vandaag (12 maart) heeft Minister-President Mark Rutte in de persconferentie verteld dat de maatregelen omtrent het Corona-virus worden aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze vereniging.

De lessen, trainingen en wedstrijden worden vanaf nu tot en met in ieder geval 31 maart afgelast. We volgen hierin het advies van de KNGU, NOC NSF en het RIVM. We begrijpen dat dit voor iedereen een grote impact heeft, maar hopen op een ieders begrip. We hopen na die tijd weer met zijn allen in goede gezondheid te kunnen trainen. Volg onze berichten op Facebook en de website voor de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie over het Coronavirus en de richtlijnen van de KNGU zijn te vinden op onder andere de website van de KNGU en uiteraard het RIVM.