Aalten startplek voor wedstrijdseizoen Jasper en Milan

Aalten-13 januari 2018
Voor Milan de Vries en Jasper Schmidt was dit de eerste plaatsingswedstrijd van het nieuwe wedstrijdseizoen en wel in Aalten. Voor beide heren bestaan de oefeningen uit keuzestof. Voor Milan (jeugd, niveau 11) is dit het eerste jaar dat hij dit doet. Tot vorig jaar was het nog voorgeschreven oefenstof. Met veel trainingsuurtjes achter de rug voor de al dan niet nieuwe oefeningen, waren beide heren klaar om de wedstrijd te beginnen.

Doorzetters
Jasper (Junior 1, niveau 10)  turnde een prima wedstrijd, hij eindigde bij drie van de zes onderdelen  bij de eerste drie en werd zelfs gezamenlijk met een andere deelnemer eerste bij de rekstok. Vanwege blaren op zijn handen, kon hij echter niet de brugoefening afmaken zoals gewenst, wat hem helaas dus ook wat punten kostte. In het eindklassement werd Jasper zesde.
Milan liet zien dat hij op alle zes onderdelen weer een vooruitgang heeft geboekt. Toch merkte hij dat hij hier en daar in vergelijking tot de andere deelnemers nog wat kracht tekort kwam. Maar het was goed dat hij zich in deze eerste wedstrijd zich kon vergelijken met zijn leeftijdgenoten. Daardoor is duidelijk waar hij de komende trainingen aan moet werken en dat heeft hem erg enthousiast gemaakt. Milan werd in het eindklassement 11e.

De volgende wedstrijd van Jasper en Milan is op 17 maart in Duiven. Succes!