Sinterklaasactie ook dit jaar weer een groot succes

Ook dit jaar hebben onze leden weer hun best gedaan om zoveel mogelijk speculaasjes, speculaastaartjes of de bekende speculaasbrok te verkopen.

Fijn om te zien dat zoveel dorpsgenoten, opa’s, oma’s, buren, ooms en tantes en alle andere belangstellenden onze vereniging een warm hart toedragen. Speciale dank ook naar Bakkerij Tietema voor de heerlijke, ambachtelijke producten en het mogelijk maken van deze actie. Dit soort acties zijn onmisbaar voor onze vereniging om geld in te zamelen, zodat we nieuw materiaal kunnen aanschaffen en de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden.

Bedankt!
De speculaasjes, speculaasbrokken en de speculaastaartjes van de Sinterklaasactie zijn als zo goed als allemaal weer uitgedeeld, zodat een ieder in aanloop naar het heerlijke avondje kan genieten van deze heerlijke producten van onze eigen dorpsbakker Tietema.  Wij bedanken daarom ook iedereen die deze actie weer tot een groot succes heeft gemaakt: Bakkerij Tietema, de activiteitencommissie voor het opzetten en uitvoeren van de actie, de verkopende leden, maar vooral ook alle kopers. Bedankt voor jullie steun aan BAS Gymnastiek!