Selectie 4e divisie turnt derde plaatsingswedstrijd op vertrouwd terrein

Zondag 29 maart was het voor de meiden van de vierde divisie alweer zover om hun derde plaatsingswedstrijd te turnen. Wederom weer een wedstrijd in Beekbergen, dat inmiddels bijna net zo vertrouwd aanvoelt als de eigen gymzaal aan de Sportlaan. De turnsters kwamen in actie bij de categorieën instappers, pupil 2, junior en senior.

Instapper Senne: prima seizoen gedraaid
Senne heeft haar eerste seizoen prima geturnd. Met een nette oefening op de balk (6e plaats) en de vloer (5e)heeft zij, samen met de andere onderdelen laten zien dit niveau goed aan te kunnen. Ondanks dat de sprong niet wilde zoals zij wilde, eindigde Senne in het eindklassement op een 9e plek. Gezien de vorige wedstrijden een vergelijkbare eindstand.

Pupil 2: Renske turnt een topwedstrijd, Puck behoudt haar goede vorm
Renske liet bij de vorige wedstrijd op 25 januari al een mooie vooruitgang liet zien. Deze vooruitgang werd nog eens meer dan goed doorgezet. Bij de balk liet ze een mooie, nette oefening zien, zij werd hier 4e. Ook op de vloer haalde zij, net als de vorige wedstrijd weer een terechte vijfde plaats te hebben gehaald. In het eindklassement werd Renske dan ook verdiend 6e. Hard werken wordt beloond dus. Super Renske!

Deze keer net geen goud voor Puck, maar wel een zilveren plak om toe te voegen aan de collectie. En dat is ook zeker iets om trots op te zijn! Bij zowel de vloer (2e), als bij de balk (3e) en de brug (4e) liet Puck liet weer zien dat ze niet voor niets naar de vierde divisie is gegaan dit seizoen.

Junior: Ellis: sprong gaat niet goed, maar vecht zich terug op de balk en brug
Ellis Grin haar sprong ging niet zoals gepland. Maar gelukkig kon ze op de balk en brug laten zien wat ze waard was en dat was meer dan goed. Op de balk werd ze 2e en op de brug 4e. In het eindklassement moest ze deze keer door de pech met de sprong genoegen nemen met een 9e plaats.

Senior: Monique, Judith, Noëlle en Vera pakken plaats twee tot en met vijf in het eindklassement
Het wordt bijna eentonig, maar ook deze derde wedstrijd waren de dames in de categorie senior D4 weer degenen die de boventoon voerden in het eindklassement. BAS was in deze categorie ook goed vertegenwoordigd met vier van die sterke deelneemsters. Bij bijna elke oefening was het stuivertje wisselen wie nou op de eerste, tweede of derde plek terecht kwam. Bij de balk bijvoorbeeld was Moniek eerste, Judith tweede en Vera derde. Bij de sprong was weer Noelle eerste en Moniek derde.  Bij de andere oefeningen was dat weer net even anders. In verhouding tot de vorige wedstrijden is er qua uitslag ook weinig veranderd. Alleen moesten ze deze keer een turnster van B.S.V. Beekbergen op de hoogste trede van het podium voor laten gaan.

Nu is het nog even afwachten op de definitieve uitslag voor de turnsters van deze divisie, wie er wel en niet doorgaat naar de finale in Apeldoorn op 18 april. Hoe dan ook: de dames kunnen allemaal trots zijn op zichzelf!