Rabobank Clubkas Campagne 2017 brengt € 371,64 op!

Woensdagavond 1 november heeft in een volle Meerpaal te Dronten de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne plaatsgevonden. Op deze avond, werden de bedragen bekend gemaakt die de maar liefst 117 deelnemende verenigingen bij elkaar gestemd hebben gekregen. Voor BAS Gymnastiek was het een verrassende avond: we hebben € 371,64 ontvangen!

Succesvolle actie
De actie was dit jaar voor het tweede jaar opgezet door Rabobank Flevoland. Waar vorig jaar nog EUR 40.000 te verdelen was onder de 90 aangemelde verenigingen en stichtingen, was dit jaar het te verdelen bedrag verhoogd naar EUR 50.000. Omdat de actie vorig jaar al een groot succes was, waren er dit jaar vanzelfsprekend nog meer deelnemers, namelijk 117. Ook in Biddinghuizen was de actie bij de verschillende verenigingen niet onopgemerkt gebleven. Vanuit ons dorp deden dit jaar zelfs 22 mee. Groot gelijk natuurlijk, want voor elke vereniging is dit een mooie actie om aan mee te doen. 

Selectie schittert met acrogym oefening

foto: redactie BHZnet

foto: redactie BHZnet

De opzet van de avond was anders dan vorig jaar. Waar vorig jaar de NOS-presentator Gert op ’t Hof de avond nog aan elkaar praatte en een quiz met het aanwezige publiek speelde, was er dit jaar gekozen voor een avond waarin verschillende verenigingen konden laten zien wat zij doen. De avond werd geopend door de 16-jarige Voice-Kids winnares Iris Verhoek uit Zeewolde. Daarna volgde een welkomstwoord van Inge Zwijnenberg, directievoorzitter van  Rabobank Flevoland. Zij onderstreepte het belang van verenigingen en stichtingen in de maatschappij en alle vrijwilligers die zich hier belangeloos voor inzetten. Daarna volgden de verschillende optredens, vanuit Biddinghuizen waren Kinderkoor Jong Leven en van onze eigen vereniging de dames en heren van Selectie 2. Zij lieten daar vol verve nog een keer de prachtige acrogym oefening van de uitvoering van 8 juli zien. Ook vanuit de andere dorpskernen waren er verschillende optredens , wat zorgde voor een afwisselende, goed verzorgde avond.

foto: redactie BHZnet

foto: redactie BHZnet

foto: redactie BHZnet

uitreiking cheque door Rik Lanting directie Rabobank Flevoland

Bedankt
Het bestuur wil daarom ook alle stemmers & vooral ook Rabobank Flevoland bedanken voor deze prachtige bijdrage en de goed verzorgde avond. Het geld komt in het spaarpotje voor de aanschaf van een soft top balk.