Puck door naar halve finale NK

’t Harde-zaterdag 13 februari 2016
Puck Kist heeft in ’t Harde opnieuw laten zien dat zij tot een van de betere turnsters van de derde divisie hoort. In de districtsfinale (Jeugd, N4) behaalde zij een 7e plaats in het eindklassement, wat ruim voldoende was om door te gaan naar de halve finale van het Nederlands Kampioenschap! Het behalen van deze districtsfinale was al een mijlpaal, maar deze stijgende lijn kon dus worden doorgezet door Puck. Met als resultaat een halve finale NK in het vooruitzicht!

Zenuwen uiteindelijk in bedwang, eerste op brug
Puck begon de wedstrijd met haar balkoefening. De zenuwen was ze bij haar eerste oefening nog niet helemaal de baas en helaas viel ze bij de radslag van de balk af. Gelukkig ging het daarna alleen maar beter en kon Puck laten zien dat ze op haar plek was in deze districtsfinale. Bij de andere drie onderdelen haalde ze goede resultaten:  een 6e plaats op vloer, een 11e plaats bij de sprong en als laatste toestel de brug waar ze de eerste plaats in de wacht sleepte. Al met al meer dan genoeg om door te gaan naar de halve finale van het Nederlands Kampioenschap. Wat een mooie ervaring voor Puck!

Eén gedachte over “Puck door naar halve finale NK

  1. Ik vind het echt superleuk voor Puck!! Ze is mijn beste vriendin en ik ken haar al heel lang. Ik vind dat ze het verdient. Ik hoop dat iedereen dat vind. Ook hoop ik dat ze doorgaat naar het N.K. dat zou super voor haar zijn. Nog veel turnplezier Puck!
    Groetjes Anna

Reacties zijn gesloten.