Opbrengst Rabo Clubsupport EUR 454,19!

Tijdens de finale-avond van de Rabo Club Supportactie van Rabobank Flevoland zijn een vol Agoratheater de cheques aan de deelnemende verenigingen en stichtingen uitgereikt. Voor BAS Gymnastiek lag er een cheque klaar van EUR 454,19! Uiteraard zijn we hier erg blij mee en kunnen we hiermee weer een mooie bijdrage toevoegen aan ons doel: nieuwe wedstrijdkleding en spelmateriaal!

Finale-avond: optreden selectie 1&2 BAS Gymnastiek
De avond werd ingeleid door een optreden van een gedeelte van onze eigen selectie (groep 1 en 2) die hun kunsten vertoonden aan het enthousiaste publiek op de tumblingbaan. Ook een piratenkoor en popkoor lieten deze avond een mooi optreden zien. Tussen de optredens door werden er nog o.a. nog extra cheques uitgereikt aan de meest duurzame, meest creatieve werving voor stemmen. Carien Kleibeuker (schaatster en winnaar van de bronzen medaille op de 5000 meter in Sotsji) vertelde haar verhaal hoe ze als klein meisje al gek was op schaatsen en haar weg naar de Olympische Spelen.

Samen vieren we de winst
Het thema van de Rabo ClubSupport was samen vieren we de winst: dat lukte prima. Aan het einde van de avond mocht elke vereniging zijn envelop openmaken om te kijken wat de actie had opgeleverd. Iedereen was dan ook tevreden met zijn opbrengst: Samen vierden we dus inderdaad de winst! De avond werd afgesloten met een hapje en drankje. Er waren 131 verenigingen die deelnamen aan de ClubSupport, daarvan waren er 20 uit Biddinghuizen.

We willen graag alle stemmers bedanken & Rabobank Flevoland voor het mogelijk maken van deze actie.