Olympische helden op Univé Gym Gala 2012

Wat een mooie gymsportzomer! Het eerste gezamenlijke NK in Ahoy Rotterdam afgelopen juni, was een groot succes. En vervolgens de waanzinnig knappe prestatie van Epke met zijn gouden medaille en de fantastische optredens van Celine en Rea tijdens de Olympische Spelen in Londen. Nu tijd om uit te kijken naar het volgende gave evenement, het Univé Gym Gala 2012, hét turn- en gymspektakel van het jaar .

Onze Olympische helden zijn er bij van 21 t/m 23 december in Almere! En wie wil er nou geen handtekening van Olympisch kampioen Epke? Of genieten van de prachtige dynamische oefening van Rea? Natuurlijk komen er nog veel meer wereldtoppers in onder andere turnen, dans, tumbling, ritmische gymnastiek en acrobatiek.

Kom zelf sporten op beweegplein Gymplaza
Na het succes van vorig jaar, kan iedereen zich wederom uitleven op beweegplein Gymplaza. Jong en oud, sportief of minder sportief, bezoekers zijn vanaf 2,5 uur voor de voorstelling van harte welkom op dit beweegplein.

Kaarten?
Van 21 t/m 23 december 2012 vindt het gala plaats is het Topsportcentrum van Almere. De kaartverkoop is gestart en gaat snel, dus wees er snel bij en koop nu je kaarten via univegymgala.nl. Kaarten kosten € 20,-

Vrijdag 21 december
17.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
20.00 uur: Aanvang show
Zaterdag 22 december
11.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
14.00 uur: Aanvang show
Zaterdag 22 december
17.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
20.00 uur: Aanvang show
Zondag 23 december
11.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
14.00 uur: Aanvang show

Clubactie ‘Show your Talent’
De KNGU en Univé organiseren ook in 2012 de actie ‘Show your Talent’. KNGU-clubs krijgen de kans om mee te doen aan het Univé Gym Gala. Niet als voorprogramma, niet als pauze act, maar echt om onderdeel te zijn van de show.
Voor meer informatie en voorwaarden: univegymgala.nl/nl/clubactie

Univé Gym Gala 2012, hét turn- en gymspektakel van het jaar