Nieuwsbrief mei 2007

Dit is dan alweer de tweede nieuwsbrief met het nieuwe logo van BAS.
Dit logo is ontworpen door de PR en Sponsorcommissie.

Contributie

Met ingang van 1 september 2007 zijn de contributietarieven verhoogd.
De nieuwe tarieven worden per maand:
Ouder en kind € 9,85
gym 4 t/m 16 € 8,15
gym 17+ € 10,75
Jazz/aerobics 4 t/m 16 € 8,25
Jazz/aerobics 17+ € 11,25

Demodag Jazz

Hallo, ik heet Ilona Maarleveld. Ik heb meegedaan met de uitvoering op 21 april in IJsselmuiden. Om half zes gingen we de vloer verkennen, wat erg spannend en leuk was. We werden opgemaakt als een Chinees. Onze groep heette de “Tempelmeisjes”. Half acht ging het beginnen. Onze groep was vlot aan de beurt.
Het was een leuke dag. Groetjes van Ilona.

Website BAS

Zoals misschien wel bekend is, zijn we bezig om een website te bouwen. Nu willen we graag ook wel eens foto’s en namen noemen op de site. Heeft er iemand bezwaar tegen dat zijn/haar naam en/of foto op de site gezet wordt, dan willen we dit graag weten.
Heb je bezwaar, geef dit dan schriftelijk door aan Robert Nagtzaan, p.r.commissie@basgymnastiek.nl.

Wedstrijdverslagen

Evelien Kern wil alle ouders bedanken die wedstrijdverslagen hebben gemaakt. Met uw hulp komt BAS vaker in de publiciteit en dat is goed voor de vereniging.
Wilt u de verslagen naar Evelien sturen en niet rechtstreeks naar de krant (anders komt het misschien dubbel in de krant).
Email: media@basgymnastiek.nl

Lessen Jazz

Graag aandacht voor het volgende. Veel meisjes dansen tijdens de jazzlessen in gewone kleding. We willen graag dat de meisjes in gymkleding/jazzkleding dansen. Heeft u hier bezwaar tegen, geef dit dan schriftelijk door aan Roos, via mail roos@basgymnastiek.nl of via een briefje aan Roos.