Nieuwsbrief juni 2016

Beste leden,

In deze nieuwsbrief lezen jullie meer over:

  • De lestijden tijdens de avondvierdaagse
  • Clubkampioenschappen 2 juli 2016
  • Het wedstrijdseizoen selectie 2015-2016 afgerond
Lestijden tijdens de avondvierdaagse

Volgende week van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni is er weer een aangepast lesrooster in verband met de avondvierdaagse!

  • Dinsdag 7 juni 15.30 uur -16.25 uur: alle kinderen (van groep 3, 4, 5, 6, en 7) die nog tijd en energie over hebben zijn welkom op dit uur.
  • De andere lessen komen op dinsdag 7 juni te vervallen
  • Woensdag 8 juni 16.00-17.00 uur (prĂ©-selectie): vervalt.
  • Donderdag 9 juni 18.15-19.15 uur (gym groep 8 en brugklas): vervalt

Alle andere uren gaan in deze week gewoon door!

Clubkampioenschappen 2 juli 2016

De recreanten hebben deze week een brief meegekregen met daarin de aankondiging van de Clubkampioenschappen. Deze vinden, zoals misschien al bekend plaats op zaterdag 2 juli 2016 in het Koetshuis in Biddinghuizen. Het belooft een hele leuke dag te worden voor iedereen! Binnenkort volgt er nog een brief met de wedstrijdtijden. Hou alvast rekening met de kledingvoorschriften:

  • Meisjes: zwart gympakje (hier mag eventueel een zwart kort broekje overheen)
  • Jongens: een korte zwarte broek met een wit hemd

Wedstrijdseizoen selectie 2015-2016 afgerond

Het turnseizoen is een goed seizoen geweest voor BAS Gymnastiek. De turn(st)ers hebben hun eigen doelen behaald, zich verbeterd, nieuwe ervaringen opgedaan en er werd door velen ook nog eens een blinkende medaille in de wacht gesleept! Ook hebben de nieuwste selectieleden hun eerste wedstrijdervaring opgedaan. Zaterdag 4 juni stond er nog een wedstrijd op het programma. Milan de Vries turnde de toestelkampioenschappen district Oost. Hij kwam op 5 van de 6 onderdelen uit en behaalde op elk onderdeel een bronzen of zilveren medaille! Nu is het wedstrijdseizoen voor alle selectieleden afgerond. Op naar de eigen Clubkampioenschappen (recreanten en selectie) op zaterdag 2 juli in het Koetshuis!

Wedstrijdverslagen
In de vorige nieuwsbrief meldden wij nog dat Puck door was naar de finale NK voor de derde divisie. De wedstrijd heeft zij geturnd op 21 mei heeft ze er een mooie twintigste plek weten te bereiken. De laatste wedstrijdverslagen, van de nieuwe selectieleden, de andere finales en Puck haar finale bij het NK leest u op de site . Het wedstrijdverslag van Milan de Vries volgt de komende week.