Mooie afsluiting van seizoen voor De Vries en Havelaar

Zaterdag 18 maart 2017- Putten
Na de eerdere plaatsingswedstrijden in Hattem en Lochem, konden Jesse Havelaar en Milan de Vries hun districtsfinale iets dichter bij huis turnen. Putten was de plek waar zij afgelopen zaterdag alweer hun laatste wedstrijd van hun wedstrijdseizoen moesten turnen. Dat lukte de heren prima, waardoor zij terug kunnen kijken op een goed seizoen.


Leermomenten & ervaring opdoen
Voor Jesse was het na de behaalde bronzen medaille bij de tweede plaatsingswedstrijd in februari weer een mooie gelegenheid om nog meer ervaring op te doen. Ook vandaag was sprong een van de best scorende onderdelen. Jesse haalde met zijn sprong een tweede plaats. Bij voltige haalde hij een mooie derde plaats. De andere onderdelen varieerden van een 7e tot een 13e plaats. Al met al voldoende voor een 8e plek in het eindklassement.

Milan opende deze districtsfinale op het onderdeel ringen. Hij liet een mooie oefening zien (goed voor een 7e plek) en zat vanaf dat moment lekker in de wedstrijd. Met een vijfde plek op sprong en nette scores op de andere onderdelen heeft  Milan iedere wedstrijd een goede groei laten zien. Deze finale eindigde Milan op de 9e plek! Een mooie afsluiting van dit turnseizoen waarin ook hij liet zien het hogere niveau goed aan te kunnen. Met goede leermomenten en nieuwe ervaringen die zijn opgedaan, kan er door de heren alvast rustig aan doorgetraind worden voor het nieuwe seizoen.