Mooi slotakkoord voor 4e divisie van BAS Gymnastiek

Puck Kist, Ellis Grin en Judith de Vries hebben afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen met goed resultaat weten af te sluiten. Zij turnden -op bijna eigen poldergrond- in Lelystad de districtsfinale. Geen medailles in deze hoogstaande finale, maar zeker een resultaat om heel trots op te zijn.

Toch finale voor Puck
Puck Kist (pupil 2, D1)  kreeg op het laatste moment vrijdagmiddag toch nog het verlossende bericht dat zij toch nog naar Lelystad mocht om de districtsfinale te turnen. Na de finale van 18 april bleek Puck net niet door te gaan naar de districtsfinale. Gelukkig kwam dus toch nog het bericht dat er wel nog een plek voor haar beschikbaar was gekomen. Vol  vertrouwen ging Puck dan ook aan de slag om te laten zien dat ze zeker op haar plek was in deze districtsfinale. Vooral door haar goed uitgevoerde oefening op de brug en op de vloer, kan Puck tevreden terugkijken op de 5e plaats die zij in het eindklassement heeft behaald.

Ellis & Judith: 7e en 9e in het eindklassement
Voor Ellis Grin (Junior, niveau E) en Judith de Vries (Senior, niveau D) was het na de finale op 18 april meteen al duidelijk dat zij zich ook nog geplaatst hadden voor de districtsfinale. Met flink wat trainingsuurtjes, goede tips en adviezen van juf Diane konden zij dan ook vol goede moed beginnen aan hun oefeningen op de vier onderdelen.
Voor Ellis was het een prima seizoen.  Bij deze districtsfinale was ze een van de besten op de balk en brug. Alle punten van de vier onderdelen maakten het dat zo dat Ellis trots kan zijn op een 7e plaats in het eindklassement!
Ook Judith draaide een succesvol seizoen. Judith liet in Lelystad vooral op de brug zien dat zij bij een van de toppers van haar categorie hoort; op dit onderdeel werd ze vierde. Samen met de andere resultaten op de andere drie onderdelen (vloer, balk en sprong), werd Judith 9e in haar categorie. Knap gedaan!

Laatste wedstrijden turnseizoen 2014-2015….
Ruim twintig wedstrijden zijn nu achter de rug. Met een groot scala aan gouden, zilveren en bronzen medailles en – de niet minder belangrijke –  andere mooie resultaten die alle andere selectieleden hebben gehaald, kunnen we als vereniging terugkijken op een heel goed seizoen. We hebben zeker laten zien waar een kleine vereniging groot in kan zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor de recreanten, die ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging zijn. Allemaal bedankt voor jullie inzet! De komende weken tot de zomervakantie wordt er nog gewoon getraind, daarna is het tijd voor een welverdiende vakantie!