Geslaagde Clubkampioenschappen

Collage 2016-07-06 23_04_35Als vereniging kunnen we terugkijken op een hele mooie en bijzondere dag zaterdag! Met vier wedstrijden te gaan, was er genoeg te zien in het Koetshuis. Gelukkig konden we bij alle wedstrijden rekenen op veel enthousiaste deelnemers van onze vereniging. Sommigen moesten wel wat vroeg uit de veren (de eerste wedstrijd begon om 8.45 uur), maar dat mocht de pret niet drukken. Wat fijn dat jullie allemaal hebben meegedaan!

 

 

Allemaal een medaille
Het enthousiasme werkte goed mee en hielp zeker tegen de -toch wel- aanwezige zenuwen. Door jullie inzet en natuurlijk de support van het publiek dat in grote getalen aanwezig was hebben jullie hele mooie oefeningen laten zien. Iedereen is met een mooie ervaring en natuurlijk een medaille weer naar huis gegaan. Ook zijn er weer nieuwe Clubkampioenen uitgeroepen. Bij de recreanten zijn dat geworden Noëlla Deetman en Wies Hoeve. Bij de selectie zijn dat Milan de Vries en Leonie van Bergeijk.

Iedereen bedankt!
Graag bedanken wij nogmaals alle vrijwilligers die de Clubkampioenschappen weer mogelijk hebben gemaakt: de EHBO, juryleden, (oud)bestuursleden, de begeleiders bij de wedstrijden, de activiteitencommissie, recreanten, selectie, alle supporters en natuurlijk alle anderen! Er waren zoveel mensen aan de slag om er een mooie dag van te maken en dat is gelukt!
Natuurlijk willen wij ook nogmaals alle sponsors bedanken die de loterij mede mogelijk hebben gemaakt: Tante Suus Kado, Van Bemmel Bloemen, Klamer Fietsen, Onze Winkel, Chinees Indisch Restaurant Jade City, Boekenhuys Van der Walle, Bakkerij Tietema, Pannenkoekenhuis Hans & Grietje, Mts. Twisk, Cariene’s Hair Service, Wiebe de Vries, Jolanda Maily voor de wijn, Kwekerij Aalderink en de “eigen bakkers ” Cécile en Esther.

Lessen voor en na de vakantie
Deze week is de laatste week voor de gymlessen, de selectie heeft geen les meer. In de laatste week voor de zomervakantie, de week van 11 tot en met 15 juli zijn er dus geen lessen meer.
De lessen beginnen weer in de eerste week na de zomervakantie, in de week van 29 augustus 2016.

Fijne vakantie!