Drie medailles voor BAS-turnsters 4de divisie

Acht turnsters van BAS waren afgelopen zaterdag vertegenwoordigd in de turnhal in Beekbergen om de tweede plaatsingswedstrijd in de 4de divisie te turnen.

Nienke Sijtsma (pupil 1, niv.9) startte als eerste en deed dit uitstekend. De vorige wedstrijd werd ze nog 4de, maar dit keer liet ze het podium niet aan haar neus voorbijgaan, ze haalde een prachtige bronzen medaille.
Noƫlle de Gier (junior, niv.6) turnde ook een goede wedstrijd, maar de kiep op de brug, die normaal altijd lukt, lukte nu niet en dat kostte haar veel punten. Ze eindigde ze op een 21de plaats.
Ellis Grin (jeugd, niv.7) was gedeeltelijk tevreden met haar prestatie. Ze liet een mooie brug- en vloeroefening zien, maar mist nog wat kracht op de balk en sprong. Ze eindigde op een 17de plaats.
Anic van Timmeren is net terug van een langdurige blessure, maar turnde moedig haar wedstrijd en werd 25ste.

Als laatste waren de senioren aan de beurt.
Justa Schouten turnde op alle onderdelen bijzonder sterk en maakte geen grote fouten. Bij de vorige wedstrijd was ze het goud net misgelopen, maar dat liet Justa niet nog een keer gebeuren. Ze was vandaag de beste in haar groep en dus kreeg ze de welverdiende gouden medaille omgehangen!
Ook Leonie Lagendijk turnde een geweldige wedstrijd, ze liet op alle onderdelen prachtige oefeningen zien. Ze haalde hiermee heel knap de bronzen medaille!
Moniek Oomen en Judith de Vries waren beiden op de brug erg sterk. Jammer dat ook bij beiden de balkoefeningen niet goed uit de verf kwamen. Hiermee konden ze hun scores van de vorige wedstrijd niet helemaal halen, maar gelukkig komt er nog een derde plaatsingswedstrijd zodat alles nog open is. Moniek eindigde als 11de en Judith werd 16de.