Turnsters 6de divisie ook hier medailles.

In ‘ Harde kwamen afgelopen zaterdag de turnsters van de 6de divisie in actie.

Als eersten in pupil 1, D3 waren de turnsters Corina van de Bergh, Puck Kist, Lisa den Teuling en Sanne van de Weijden aan de beurt.

Voor alle vier was het de eerste wedstrijd, waardoor ze een beetje giechelig aan de warming-up begonnen. Maar daarna werd er toch serieus aan de wedstrijd begonnen. Bij de sprong stond een trampoline i.p.v. een plankoline, dus dat was even wennen.

Puck turnde een sensationele balkoefening, Lisa haalde derde plaatsen op balk en sprong, Sanne liet een prachtige vloeroefening zien en ook Corina deed het erg goed op vloer. Een prachtige einduitslag: Puck met een mooie eindscore eindigde op de 1e plaats, Lisa op de 3e plaats, Sanne op de 10 plek en Corina op de 12e!

Bij instap, D2 kwamen Lianne Grafhorst, Megan Nitters en Senna de Jong aan de start. Megan haalde een mooie 5de plaats, gevolgd door Lianne met een 6de plaats en Senna eindigde als 10de.

Annemiek Stuifzand haalde bij Jeugd, 2H een prachtige zilveren medaille. Ze deed dit door als één van de weinigen op de balk te blijven en op dit toestel een prachtige oefening te tonen. Ook turnde ze een mooie sprong en vloer.

Annemiek Tweede

Bij Junior, G turnden Anky van der Weijden en Iris den Boestert erg goed. Iris overtrof zichzelf op de sprong en Anky turnde o.a. een prachtige kiep op de brug. Op de balk had Anky een foutje, maar dit kon haar niet van de overwinning af houden: ze won een prachtige gouden medaille. Iris eidigde op een uitstekende 4de plaats.

Anky Eerste

Kirsten Dodde en Elsa Leendertse eindigden deze lange turndag bij pupil 2, D3. Elsa maakte een klein foutje op de balk maar turnde alle andere onderdelen erg goed. Ze werd 6de. Kirsten was op de vloer de allerbeste en eindigde op een 12de plaats.