Nienke bijt spits af voor de selectie

Zaterdag 15 november mocht Nienke Sijtsma het spits afbijten en turnde in Beekbergen haar 1e plaatsingswedstrijd van dit seizoen (derde divisie, jeugd 1, niveau 4). Best spannend allemaal, want Nienke was vandaag de enige die voor BAS Gymnastiek uitkwam.

Nienke kwam uit in de derde divisie en turnde haar oefeningen zoals we inmiddels gewend zijn van haar. Ook liet ze zien dat ze de nieuwe elementen in haar oefeningen goed onder de knie had.

Arabier-dubbel flikflak gelukt!

Ze startte op de vloer (niet haar favoriete onderdeel) en liet hier voor het eerst een Arabier-dubbel flikflak zien, die goed lukte. Een leerpuntje op de vloer blijft om de benen strekken, maar daar kan op getraind worden. Na de vloer volgde de sprong, waar Nienke zelfs 6e werd. De brug ging ook goed, net als de balk. Ondanks dat Nienke hier en daar wat wiebelig op de benen stond, bleef ze goed op de balk staan en liet ze mooi wel een prachtig bruggetje en een radslag zien.

15e plaats voor Nienke

Nienke heeft zich ten opzichte van vorig seizoen zeker verbeterd en eindigde uiteindelijk op een prachtige 15e plaats. Goed gedaan Nienke!