Jesse Havelaar vierde bij districtsfinale

Jesse had midden in de meivakantie nog een districtsfinale op het programma staan. Vorige week zaterdag 9 mei kon hij samen met de begeleiding en zijn supporters naar Duiven om daar zijn turnkusten dit seizoen nog een keer te laten zien.
Jesse turnt in de categorie Benjamin met de voorgeschreven oefenstof op niveau 14. In zijn categorie was bij de vorige plaatsingswedstrijden al duidelijk dat Jesse zeker niet onderschat moest worden. Met al een gouden en een zilveren plak op zak, kon hij vol vertrouwen naar de finale toe.

Nette resultaten op alle onderdelen
Zoals bekend turnen de heren in een wedstrijd zes onderdelen: voltige, brug, rekstok, vloer, ringen en de sprong. Bij de brug en rekstok werd Jesse op beide onderdelen tweede. In combinatie met de andere vier oefeningen kon achter Jesse zijn naam in het eindklassement een knap behaalde 4e plaats genoteerd worden.

Voor de heren was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Er staat voor twee dames van de vierde divisie (Judith de Vries en Ellis Grin)  nog een laatste districtsfinale op het programma: zaterdag 30 mei in Lelystad en dan is het turnseizoen 2014/2015 echt klaar.