Districtsfinale 4e Divisie

Voor de districtsfinale van de 4de divisie in Enter had Justa Schouten zich in de regiofinale direct weten te plaatsen. Leonie Lagendijk was reserve, maar ook zij mocht meedoen in deze finale bij de senioren, niveau 5. 

Leonie turnde alle onderdelen bijzonder sterk. Ze begon goed aan haar wedstrijd door een mooie vloeroefening te draaien. Brug en sprong gingen beiden netjes. En met een zeer strakke balkoefening liet ze zien dat ze thuis hoort in dit sterke deelnemersveld. Ze eindigde op een welverdiende 11e plaats.

Voor Justa was het vandaag een extra spannende dag, het was namelijk haar laatste wedstrijd als turnster bij BAS Gymnastiek. Justa liet een prachtige balkoefening zien en hoewel het niveau hoog was in deze finale wedstrijd haalde ze hiermee de tweede plaats op dat onderdeel. Ook op sprong, brug en vloer turnde ze foutloze nette oefeningen. Hiermee haalde ze voldoende punten om in deze districtsfinale te eindigen op een keurige 6e plaats. Wat een prachtige afsluiting van haar turncarrière!