De Vries neemt lading medailles mee naar huis

Eibergen, 4 juni 2016
Zaterdag 4 juni stond er nog één wedstrijd op het programma voor Milan de Vries (Pupil, niveau 13): namelijk de toestelkampioenschappen van district Oost. Deze kampioenschappen vonden plaats in ‘De Pickerhal’ te Eibergen in de Achterhoek.

Auto vol medailles
Milan heeft zoals gezegd, een goed seizoen gedraaid. Hij heeft zich na twee wedstrijden en een districtsfinale dus ook nog eens weten te plaatsen voor de toestelkampioenschappen voor 5 van de 6 onderdelen. Hij kwam uit op vloer, voltige, ringen, sprong en de rekstok.
Milan bereidde zich met zorg voor op alle verschillende onderdelen. Het was af en toe best zwaar, vooral door de hoge temperaturen op die dag. Hij heeft op alle onderdelen prachtige oefeningen laten zien. Dit resulteerde in een bronzen medaille op de sprong en vier zilveren medailles op de overige onderdelen. Moe, maar zeker voldaan, keerden Milan en zijn supporters in de middag weer huiswaarts met een auto vol medailles! Een prachtige afsluiting van het wedstrijdseizoen, waar hij met trots op kan terugkijken!