Damesturnen 4de divisie

De damesturnsters van de 4de divisie hebben afgelopen zondag een geweldige start gemaakt in dit wedstrijdseizoen. Wegens de grote aantallen turnsters in deze divisie zijn de wedstrijden verdeeld over twee dagen: zaterdag en zondag. Hierdoor zijn de groepen wat kleiner geworden en daarmee de kansen dus wat groter. De BAS-turnsters wisten hun kansen te pakken en haalden maar liefst drie medailles.

Renske Hotsma (pupil 1, D1) maakte een hele goede sprong, is alleen op de vloer af en toe even de weg kwijt. Ze haalde een nette 11de plaats, maar zal zeker nog groeien in de loop van dit seizoen.

Ellis Grin 9(jeugd 2, F) wist op maar liefst twee onderdelen de eerste plaats te veroveren: op balk en vloer, haar favoriete toestellen. Ze werd in het eindklassement tweede, een prachtige zilveren medaille dus voor Ellis.

Bij de senioren (niv. D) ging het al even goed. Leonie Lagendijk was in topvorm. Zij zat bij alle onderdelen in de top 3 en verdiende daarmee de gouden medaille! Een geweldige prestatie. Ook Judith de Vries turnde uitstekend. Met een mooie eerste plaats op de balk eindigde ze net achter Leonie op een prachtige tweede plaats.

Noƫlle de Vries was de allerbeste op sprong en ook werd ze tweede op de vloer. Ze eindigde net naast het podium op een prima 4de plaats. Vera Bosch turnde ook een goede wedstrijd. Ze liet voor het eerst een mooie kip zien op de brug. Ze eindigde op een 6de plaats. Moniek Oomen turnde drie goede onderdelen, maar op de brug lukte het niet deze keer. Ze eindigde als 9de.

131208 4e divisie dames