BAS-Turnsters 4de divisie

Ook voor de turnsters van de 4de divisie is het wedstrijdseizoen nu begonnen. Acht turnsters van BAS waren afgelopen zaterdag vertegenwoordigd in de turnhal in Beekbergen. 

Nienke Sijtsma (pupil 1, niv.9) startte als eerste en deed dit uitstekend. Ze maakte een klein foutje op de balk, maar revancheerde zich goed en eindigde op een prachtige 4de plaats.

Noëlle de Gier (junior, niv.6) viel op door de vele nieuwe onderdelen die ze liet zien, zoals een nieuwe brugoefening en salto’s voor- en achterover op de vloer. Ze werd 20ste, maar zal zeker verder gaan komen met deze mooie oefeningen.

Ook Ellis Grin (jeugd, niv.7) liet een prachtige nieuwe brugoefening zien, die goed lukte. Op de balk was ze ook sterk. Met nog iets meer power op de sprong zal ook zij nog verder kunnen komen. Ze eindigde op een prima 14de plaats.

Als laatste waren de senioren aan de beurt.

Justa Schouten turnde op alle onderdelen bijzonder sterk en maakte geen grote fouten. De vloeroefening was een beetje voorzichtig, maar alles bij elkaar was het genoeg voor een prachtige zilveren medaille, slechts op 0,1 punt achter de winnares. Proficiat Justa!

Justa Zilver in Beekbergen 15 december 2012

Justa Zilver in Beekbergen 15 december 2012

Julia Kern begon met twee keer vallen van de brug, maar wist zich prima te herstellen door op de balk zelfs tweede te worden. Ze eindigde op een keurige 14de plaats.

Moniek Oomen was ook goed in vorm vandaag. Ze turnde mooie strakke oefeningen op alle onderdelen en werd daarmee uitstekend 6de.

Ditzelfde gold voor Leonie Lagendijk, die alleen een klein foutje op de balk had, maar verder ook uitstekend presteerde. Ze werd 9de.

Judith begon de wedstrijd heel sterk met een goede sprong en prachtige brugoefening. Op de vloer wilde het alleen niet helemaal lukken, hier verloor ze veel punten. Ze eindigde op een 15de plaats, maar gaat zich de volgende wedstrijd zeker revancheren.