Opdrachten Freerunners 16-4-2020

Hebben jullie alle locaties van vorige week herkend? En gekeken wat jullie al kunnen en durven? Diane heeft deze week weer wat mooie oefeningen bij elkaar gezocht. Dit zijn een vijftal links naar filmpjes op YouTube !

Het zijn filmpjes van een Huiskamer Challenge gemaakt door een aantal jongens(Leco Peulen, Koen Heijnen en Jesse Heffels) met als insteek Freerunnen op Youtube geplaatst door hen. In het filmpje leggen ze stap voor stap uit hoe je de beweging jezelf kan aanleren.

Belangrijk:

  • Vraag thuis wel even na wat je wel en niet mag oefenen en met welke meubels 🙂
  • Zorg dat er genoeg ruimte is
  • Hou het veilig en verstandig! Bij twijfel of blessures of wat dan ook sla de oefeningen over. Gezondheid & veiligheid staat voorop.
  • Ga je toch buiten aan de slag? Hou je dan aan de richtlijnen van het RIVM (o.a. voldoende afstand, niet als je klachten hebt en niet met meerderen tegelijk!)

Let op: Zoals bij alle lichamelijke oefeningen, kan het onjuist uitvoeren van een oefening leiden tot blessures en letsel aan spieren, gewrichten, pezen en banden. Gebruik je verstand bij het uitvoeren van de oefeningen en het volgen van de challenges. Stop als je pijn voelt. Neem als het nodig is contact op met je huisarts of fysiotherapeut. De vereniging BAS Gymnastiek is niet aansprakelijk voor lichamelijke klachten, ontstaan door het uitvoeren van de oefeningen en challenges die op de website van BAS Gymastiek en de Facebookpagina van de vereniging worden geplaatst.